IZRADA WEB SAJTA

Izrada web sajta - marketing web sajta
Info: +381 60 6000 249

Izrada internet sajta

.

Internet marketing

Istraživanje konkurencije

Istraživanje konkurenata, analitika uz poseban osvrt na planiranje i pokretanje kampanje za promociju

On-page optimizacija web sajta

Podrazumeva sređivanje i implementaciju mikroformata Schema.org, validaciju kôda, sređivanje naslova, meta elemenata, optimizaciju performans i učitavanja stranica web sajta.

Off-page optimizacija web sajta

Određivanje off-page strategije, promocija, otvaranje i vođenje naloga kompanije na društvenim mrežama, pokretanje kampanje za izgradnju povratnih linkova na blogovima u sličnoj branši (eng. niche)i sa sličnom tematikom.

Lokalizacija firme

Prijavljivanje na Google mape, otvaranje stranice kompanije na društvenoj mreži Google My Business i povezivanje istih sa web sajtom.

Marketing sadržaj

Pisanje i dodavanje kvalitetnog i relevantnog sadržaja u okviru vašeg web sajta, pokretanje bloga i određivanje kategorija i podkategija u zavisnosti od ciljne grupe krajnjih korisnika

Ostale usluge Internet marketinga

Osim organske SEO optimizacije, koja donosi rezultate na prirodan način, internet marketing web sajta obuhvata i plaćene tehnike reklamiranja koje donose brze rezultate kada vam je to najpotrebnije.

Kombinovanjem prirodne optimizacije s plaćenom u odgovarajućoj proporciji, možete još više ubrzati Vaš put ka uspehu i zacrtanim ciljevima.


Za detaljnije informacije kontaktirajte nas na naš email info@a4b4.com ili telefon +381.60.6.000.249

Kontakt
Zašto mi?