IZRADA WEB SAJTA

Izrada web sajta - izrada internet sajta
Info: +381 60 6000 249

Izrada internet sajta

.

Izrada sajta

Web sajt predstavlja izlog kompanije na Internetu. Da li će vaš web sajt biti atraktivan i privlačiti posetioce zavisi od kreativnosti onoga ko je izradio web dizajn. Veoma često, posetioci utroše par sekundi da se odluče da li će se zadržati na vašem sajtu. U mnoštvu stranica koje se nalaze na Internetu, teško je pronaći pravu informaciju, proizvod ili uslugu ukoliko je ona sakrivena u nepreglednom web dizajnu.

dizajn web sajta

Izgled nije sve ali je prvi utisak najvažniji. Zadatak naših kreativaca je da izrade stranice elegantnog i čistog web dizajna tako da informacije o vama i vašim proizvodima budu lako dostupne čak I na više jezika. Dizajn strana mora biti jedinstven, upečatljiv i funkcionalan i da izgledaju sjajno na svim uređajima. Ne želimo da vaši posetioci lutaju sajtom tražeći neku informaciju, već da lako i u što manje koraka dođu do njih.

Dobro dizajniran sajt je vitalni deo moderne marketinške strategije. Naš proces stvaranja web dizajna je fokusiran na ispunjenju komercijalnih ciljeva, na sposobnost web sajta da privuče posetioce, generiše preglede, zadovolji potrebe klijenta i obezbedi povratak investicije. To je moguće samo ukoliko je osigurano potpuno zadovoljstvo posetilaca funkcionalnošću i izgledom sajta.

Bez obzira da li je u pitanju startup ili već razrađen posao, težimo da pomognemo našim klijentima da ostvare svoje ciljeve.

Naš tim Web stručnjaka će raditi sa vama na planiranju vizualne prezentacije, navigacije, stilova, ključnog sadržaja kao i na pozicioniranju poziva na akciju obezbeđujući glatko putovanje korisnika kroz web sajt. Zajedničkim snagama obezbeđujemo adekvatno zastupanje brenda kao i prenošenje ključnih poruka.

Naši web dizajneri prate trendove, umeju da prepoznaju buduće pravce, Tako da će vam često ponuditi nešto što nije uobičajeno na tržištu. To i jeste naš cilj. Da budemo ispred, da pomeramo granice i da sa sobom vodimo i naše klijente. Ukoliko imate potrebu da se predstavite na mreži ili vam je potreban Web dizajn skrojen po vašoj meri, kontaktirajte nas i rado ćemo zajednički uživati na tom putovanju.

Custom development

U pozadini većine sajtova na internetu radi CMS (Content Management System) pomoću kojeg se upravlja sadržajem na sajtu. Dobar CMS sistem mora biti funkcionalan i mora omogućavati jednostavno korišćenje bez neophodnog programerskog predznanja. Dugogodišnjim unapređenjima uspeli smo da razvijemo CMS koji ispunjava sve navedene uslove.CMS rešenje koje imamo u ponudi pruža lako objavljivanje i upravljanje Internet sadržajem i nudi potpunu kontrolu nad vašim Web sajtom. Podrška za višejezičnost, mogućnost kreiranja SEO optimizovanih strana, fleksibilnost platforme kao i ugrađene napredne funkcije i alati omogućavaju upotrebu CMS-a za širok opseg poslovanja.

RESPONSIVE DIZAJN WEB SAJTA

ECMS FUNKCIONALNOSTI

ECMS je CMS zasnovan na PHP-MySQL platformi, osmišljen da predstavlja pouzdan alat koji ispunjava sve industrijske standarde.

SEO Friendly - Semantički link, sopstveni META tagovi (Title, Description), kanonizacija...
PUNA Unicode PODRŠKA - Unicode je industrijski sandard za rad sa tekstom u više pisama istovremeno.
STABILNOST I SIGURNOST - Platforma je prošla višegodišnje testove pouzdanosti i poseduje visok nivo zaštite.
JEDNOSTAVAN INTERFEJS - Kontrola prava pristupa, upravljanje sadržajem, kategorijama, proizvodima...
 

Naš proces rada koji garantuje uspeh se sastoji od sledećih koraka:

- Prikupljanje podataka i analiza zahteva korisnika
- Izrada grafičkog rešenja (dizajn)
- Razvoj i izrada (pisanje koda)
- Testiranje
- Unos inicijalnog sadržaja
- Isporuka i predstavljanje gotovog projekta
- Postavljanje na produkciju
- Održavanje sistema

Bilo da vam je potreban softverska aplikacija bazirana na webu, desktop aplikacija ili neki drugi softverski proizvod, naš pouzdan i profesionalan razvojni tim obezbediće vam dizajn i funcionalnost kakvu očekujete, kao i održavanje i podršku.

Inače, ovakvom vrstom web prezentacija klijenti mogu lako da unose ili menjaju postavljeni sadržaj putem pozadinskog CMS-a koji je potpunosti razvijen od strane naše kompanije.

E-commerce - Vaša Internet prodavnica

Internet prodavnice (E-commerce shop) postaju sve više uobičajena pojava kako globalno tako i lokalno. Potrošači su veoma brzo usvojili novi način trgovine, tako da je vreme da omogućite i vašim kupcima da nabave proizvode bez napuštanja svojih domova. Mi ćemo obezbediti da im kupovina ne bude noćna mora već zadovoljstvo i da se uvek iznova vraćaju.

Pri razvoju online prodavnice koristimo najnaprednije tehnologije i trudimo se da potrošačima pored ugodnosti pri kupovini, pružimo i sigurnost. U mogućnosti smo da u online prodavnicu integrisemo veliki broj sistema za plaćanje (payment gateway), kao i sistema za isporuku (shipping), tako da nemate ograničenja koja bi sputavala vaše poslovanje.

Društvene mreže - Razvoj Facebook aplikacija

Popularnost društvenih mreža (social networks) uslovila je da se mnoge velike kompanije oslone na benefite koje te mreže donose. Deljenje, konektovanje i interakcija sa korisnicima je obogatilo iskustva u poslovanju.

Naš fokus je na izgradnji lojalnosti potrošača prema vašim uslugama ili proizvodima. Cilj je kreirati pozitivno iskustvo kod korisnika i stvoriti odnos u kome se korisnici iznova vraćaju i otkrivaju nove ponude.

Web aplikacije - Razvoj širokog opsega web aplikacija

Za sve komplikovanije zahteve koje klasičan CMS ne moze da zadovolji, nudimo mogućnost razvoja namenskog CMS-a, mikro sajtova, društvenih mreža i ostalih web aplikacija. Iskusna ekipa koja pokriva više platformi garantuje kvalitet i brzinu u razvoju aplikacija.

Google Mapa

Kreiranje Vaše lokacije na Google mapi. Naše preduzeće je lokalni vodić za Google Mape.
Google Local Guide

Google Street View trusted

kontakt
Za detaljnije informacije kontaktirajte nas na naš email info@a4b4.com ili telefon +381.60.6.000.249

 

Zašto mi?

Za veoma kratko vreme ostavarili smo veliki broj projekata u domenima izrade web sajtova, web dizajna, internet programiranja, grafičkog dizajna...
Imamo odličan tim ljudi, programera, dizajnera, kodera i marketing stručnjaka u Beogradu i u Londonu (lucky Comics Ltd) koji su maksimalno i profesionalno posvećeni svojoj struci.
Imamo isproban i dobro osmišljen sistem organizacije rada, dobro razumevanje klijentovih potreba, jak menadžment i veliku dozu odgovornosti sa kojom pristupamo svakom novom projektu. To kažemo mi, a činjenice sledeće:

  • Od 1989. godine se bavimo izradom web sajta,
  • Preko 28 godina iskustva,
  • Preko 450 zadovoljnih klijenata,
  • Preko 300 uspešno obavljenih optimizacija za Google ( od 1 do 6 mesta ),
  • Bavimo se samo izradom web sajtova i aplikacija,
  • Imamo CMS sistem razvijen od strane naših stručnjaka, zaključanog koda,
  • Iskustvo rada sa velikim sistemima - održavanje i instalacija servera za Banke,
    INSTALACIJA I ODRŽAVANJE SERVERA - IZRADA I ODRŽAVANJE WEB SAJTA
Kontakt

Naše usluge možete plaćati
online kreditnim i debitnim karticama preko
Omogućeno plaćanje izrade web sajta preko PAYPAL-a