CMS - Izrada web sajta

Samostalno menjajte sadržaj vašeg web sajta.

 

Namena CMS sistema

Bez obzira da li ste malo, veliko preduzeće ili institucija, a želite samostalno održavati Vaš web sajt, mi imamo rešenje za Vas!

Kreirali smo naš CMS sistem koji smo nazvali eCMS. eCMS je sistem za upravljanje web sadržajem bez potrebe znanja programiranja od strane korisnika. Korisnici mogu dodavati, brisati sadržaj i kretati nove stranice kao i dokumente, video zapise i druge materijale bez potrebe za našim angažovanjem.

ECMS sistem koriste mala i velika preduzeća, banke i institucije zbog jednostavnosti korištenja, automatizovane SEO optimizacije i visokog nivoa bezbednosti. CMS sistem nudi visok nivo bezbednosti što je rezultiralo činjenicom da ga koriste institucije, mala i velika preduzeća, kao i banke među kojima je i BNP Paribas Findomestic Banka.

Naš eCMS sistem je modularan i sadrži gotove module za SEO optimizaciju, naslov stranice, SSL sertifikate, Google analytics kod, kontakt formu, usmeravanje domena i drugo. Pored navedenog naš tim programera može napraviti module za Vaše potrebe kao što su: online prodaja, stanje magacina, fakturisanje, generisanje pdf dokumenata (faktura, nalog za uplatu i slično), rezervacija hotela i drugo.

Mogućnost kreiranja više grafičkih templejta što znači da samo jednim klikom promenite kompletan dizajn web sajta.

Mogućnost dodavanja web sajtova - jedan CMS sistem može imati više web sajtova u sebi sa različitim grafičkim teplejtima, što je razlog zbog čega ga koriste i agencije za izradu web sajtova.

Nemojte čekati! Uzmite Vaše rešenje u Vaše ruke.

Struktura

Grafički pregled nekih mogućnosti našeg CMS sistema za održavanje web sajta.

Rad sa stranicama web sajta

Pregled stranica - glavnog "stabla" web sajta.

Editovanje sadržaja stranice web sajta

Unos teksta na stranicu web sajta.

Parametri web stranice

Podešavanje parametara svake stranice.

Editovanje slike

Postavljanje slike na web stranicu i njeno editovanje.

Fotogalerija

Pregled slika u fotogaleriji.

Pregled dokumenata

Pregled dokumenata u cms sistemu.

Moduli

Dodavanje postojećih modula određenoj stranici web sajta.

Nešto drugo

Dodavanje sadržaja na CMS sistem po datumima.

Kod & bezbednost

Kod CMS sistema je kodiran.

Bezbednost.

Naši programeri su posvetili veliku pažnju bezbednosti CMS sistema, odnosno korisnikovog sadržaja u njemu, tako da klijent može koristiti naš CMS sistem na našem serveru ili Vašem ukoliko samo mi imamo pristup serveru. Biti korisnik našeg CMS sistema znači mi održavamo kod CMS sistema, tako da se ne može desiti da je kod web sajta zastareo.

Savremene tehnologije.

CMS sistem prati savremene tehnologije napornim radom naših programera koji svakodnevno vrše izmene i dopune koda. Rezultat takvog rada, stvara CMS sistem koji našim korisnicima nudi jednaku vidljivost web sajta na svim operativnim sistemima i platformama.

CMS sistem

Treba Vam CMS sistem?

Kontaktirajte nas na naš telefon ili email. Popričajmo o tome šta Vama treba, a mi ćemo pokušati da Vam ispunimo želju i rešimo problem na najbolji mogući način.

Kontakt podaci →

Treba Vam CMS?

Bez obzira na veličinu web sajta, kontaktirajte nas.

Kontakt